I forbindelse med den forestående revisionen af Forældreansvarsloven har Bedsteforældrene imod forældreansvarsloven være høringsberettigede.
Bedsteforældrene imod forældreansvarslovens høringssvar, som blev indleveret d. 5. december 2011, slutter med:

Vi fra Bedsteforældrene mod forældreansvarsloven appellerer hermed til de ansvarlige politikere om at ændre loven, så det igen bliver muligt at beskytte børn mod skadeligt samvær og at give barnets bedste et reelt indhold, så børn får mulighed for at få en tryg barndom.
Når loven skal revideres anbefaler Bedsteforældrene imod forældreansvarsloven, at loven fokuserer på børn frem for misforstået ligestilling og gives et indhold, som igen gør det muligt at beskytte børn og forældre især mødre imod vold, krænkende adfærd, langvarige konflikter osv.

Bedsteforældrene imod forældreansvarsloven mener, at forældreansvarsloven bør ændres i sin grundstruktur, hvor nogle af de vigtigste ændringer bør være:

Læs hele Høringssvar

Bilag
TV-avisen d. 3. februar 2012 kl. 18:30
Psykiater: Systemet er guf for en psykopat


Psykiater, overlæge psyk. center, Rigshospitalet Henrik Day Poulsen udtaler til TV-avisen:
Et rettighedssamfund, hvor der vrimler med jurister og regler og love, er guf for en psykopat, fordi han kan bruge, eller hun kan bruge sin manipulationsevne og sin argumenterende, kværulerende holdning til netop at trække tingene ud.
Køb temahæfterne 1, 2 og 3 hos Djøfs Forlag - - køb